КЛК 'Владминес'
14 Ноябрь 2024, 21:12:59 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: Ждем всех в нашем каталоге Фелинологических организаций. Вас еще нет в нашем каталоге? Так добавьте скорее!!!

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Книги  (Прочитано 276 раз)
Iselle
Пользователь

Кошачьих сил: 5
Iselle has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 1

Просмотр профиля Email
« : 13 Сентябрь 2024, 12:03:58 »

Підкажіть, будь ласка, де можна знайти хороший вибір книжок українською мовою для всієї родини? Особливо цікавить художня література та книги для дітей. І чи є якісь магазини, де часто бувають знижки або бонуси? Буду вдячна за рекомендації.
Kira
Пользователь

Кошачьих сил: 10
Kira has no influence.

Благодарности
-Выражено: 1
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« Ответ #1 : 13 Сентябрь 2024, 12:33:08 »

Підкажіть, будь ласка, де можна знайти хороший вибір книжок українською мовою для всієї родини? Особливо цікавить художня література та книги для дітей. І чи є якісь магазини, де часто бувають знижки або бонуси? Буду вдячна за рекомендації.

Рекомендую звернути увагу на книжковий інтернет-магазин «Knigarnia». Вони мають величезний асортимент книг для різних вікових категорій, включно з дитячою та художньою літературою для дорослих. Knigarnia - улюблені книги для всієї родини! Магазин працює вже понад 50 років і пропонує доступні ціни завдяки прямій співпраці з видавництвами. Щодо знижок – у них часто бувають акції, а при замовленні на суму від 1500 грн ви отримуєте дисконтну картку постійного покупця. Доставка теж дуже зручна: безкоштовно Новою Поштою на замовлення від 2000 грн або Укрпоштою від 700 грн.
Bobik
Местный

Кошачьих сил: 10
Bobik has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« Ответ #2 : 13 Ноябрь 2024, 22:38:36 »

Завжди любив фантастику, і коли мені порадили прочитати книгу Джона Рональда Руела Толкіна «Володар Перснів. Частина 1. Братство Персня» https://knigovo.org.ua/fantastika-fentez-zhahi-2004/volodar-persnv-chastina-1-bratstvo-persnya-82077  я не міг її пропустити. Це справжній шедевр, який відкриває дивовижний світ Середзем'я, з його величними героями і захоплюючими пригодами. Особливо мене вразив сам персонаж Фродо Беґінс, його відвага та рішучість, незважаючи на те, що він звичайний хобіт. Купив цю книгу в інтернет-магазині Knigovo, і був дуже задоволений! Процес покупки був швидким і зручним, а доставка дуже оперативна. Я отримав книгу в чудовому стані, і можу сказати, що це саме той ресурс, де можна знайти не тільки «Володаря Перснів», а й багато інших книжок на будь-який смак. Рекомендую всім поціновувачам літератури звертатися саме до Knigovo — тут великий вибір, хороші ціни та зручний сервіс.
« Последнее редактирование: 13 Ноябрь 2024, 22:42:28 от Bobik » Записан
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: