КЛК 'Владминес'
23 Ноябрь 2024, 07:46:31 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: Прглашаем всех в фотогалерею на нашем форуме

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Досвід лікування в приватній стоматології Дніпра  (Прочитано 298 раз)
ANTON
Местный

Кошачьих сил: 12
ANTON has no influence.

Благодарности
-Выражено: 2
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« : 18 Октябрь 2024, 14:50:31 »

Нещодавно виникли проблеми з зубами — зламався зуб під коронкою. Спочатку не помічав, але біль поступово набирав сили, і стало ясно, що потрібна допомога фахівців. Порадили звернутися до приватної стоматології в Дніпрі https://dantistclinic.com.ua/ua/, де я отримав комплексне лікування. Скажу чесно, до приватних клінік ставився обережно, думав, що ціни завищені, але тут якість обслуговування виправдала кожну копійку. Почалося з діагностики: зробили рентген, після чого було прийнято рішення видаляти коронку і лікувати канал під мікроскопом. Усе пройшло максимально комфортно і без болю, хоча раніше при таких процедурах терпів жахливі відчуття. Лікарі тут справжні професіонали, використовують сучасне обладнання і постійно пояснюють кожен етап. Наприклад, лікування кореневих каналів проходило під мікроскопом, що дозволило запобігти можливим ускладненням. Після цього мені встановили нову коронку з цирконію, що вийшла не лише функціональною, а й естетичною — не відрізнити від справжнього зуба. Тепер, коли виникає потреба, я точно знаю, до кого звертатися
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: