КЛК 'Владминес'
01 Ноябрь 2024, 06:37:50 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: Прглашаем всех в фотогалерею на нашем форуме

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Питна вода для вагітних  (Прочитано 7 раз)
TRECHER
Участник

Кошачьих сил: 3
TRECHER has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« : 31 Октябрь 2024, 11:01:44 »

Привіт! Дівчата, хто вже проходив вагітність, як ви організовували доступ до якісної питної води? Зараз хочу впевнитися, що п’ю чисту і безпечну воду, але не знаю, чи варто брати бутильовану, чи встановити кулер. Як ви вирішували це питання для себе?
mtrack
Участник

Кошачьих сил: 3
mtrack has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« Ответ #1 : 31 Октябрь 2024, 11:16:26 »

Це дійсно важливо, особливо під час вагітності, коли організму потрібна чиста і безпечна вода. Я свого часу обрала варіант із кулером, щоб завжди мати вдома свіжу воду без зайвих зусиль. Рекомендую купити підлоговий кулер для води https://waterguide.com.ua/uk/categories/kulery/pidlohovi-kulery/ — це реально зручно і не треба тягати бутлі з магазину. На сайті Аквагід можна знайти класні моделі з функціями охолодження і підігріву, що дуже виручає: і чай швидко завариш, і прохолодну воду завжди маєш під рукою. Плюс, вони доставляють швидко, так що можна навіть не переживати, що довго чекати доведеться. Це точно кращий варіант, щоб забезпечити себе якісною водою на весь час вагітності.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: