КЛК 'Владминес'
22 Ноябрь 2024, 23:54:37 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: На сайте работает раздел Наши чемпионы! Все чемпионы и чемпионки семейства кошачьих :)

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Де краще купувати витратні матеріали для татуажу?  (Прочитано 242 раз)
Bobik
Местный

Кошачьих сил: 10
Bobik has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« : 29 Октябрь 2024, 16:52:43 »

Після останньої закупівлі голок зрозумів, що якість деяких матеріалів бажає кращого. Відразу кілька голок не підходили для роботи – або були затуплені, або погано проколювали шкіру, і я навіть мав додаткові витрати. Зараз шукаю надійне місце для закупівлі якісних картриджів для татуажу, щоб мати гарантію якості і не переживати про кожну деталь під час роботи. Може, хтось порадить надійний магазин?
rinata
Пользователь

Кошачьих сил: 6
rinata has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 2

все хорошо

Просмотр профиля Email
« Ответ #1 : 29 Октябрь 2024, 17:10:26 »

Розумію твоє розчарування, коли витрачаєш гроші, а матеріали не відповідають очікуванням. Я також на початку мав такі ж проблеми. Зараз для таких випадків завжди рекомендую купити картриджі для татуажу https://ipiccadilly.com/kartrydzhi-dlya-tatuazhu/ в спеціалізованих магазинах, які займаються лише перевіреними брендами. Можу порадити магазини, де товари ретельно відбираються і мають всі необхідні сертифікати - це гарантія того, що картриджі надійні, а голки залишаються гострими до кінця сеансу. Якість дуже важлива, адже це впливає на здоров’я клієнтів і твою репутацію як майстра. Ще один момент – дивись, щоб картриджі підходили для твоєї машинки і мали зручну форму, а також завжди перевіряй упаковку і дату випуску. В магазинах, які мають добру репутацію, також зазвичай є гарантія і навіть можливість повернути товар, якщо щось не так. Це дуже зручно, бо тоді можна бути впевненим у якості роботи і безпеці клієнтів.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: