КЛК 'Владминес'
27 Декабрь 2024, 00:39:03 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: Прглашаем всех в фотогалерею на нашем форуме

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Де можна правильно накрутити тік ток?  (Прочитано 18 раз)
Karinna
Участник

Кошачьих сил: 1
Karinna has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« : 23 Декабрь 2024, 10:05:19 »

Привіт, друзі! Як ви ставитеся до накрутки підписників у ТікТок? Чи реально це допомагає вийти в рекомендації, чи краще зосередитися на органічному рості? Розкажіть свій досвід.
DJonn
Участник

Кошачьих сил: 2
DJonn has no influence.

Благодарности

Просмотр профиля Email
« Ответ #1 : 23 Декабрь 2024, 10:05:54 »

Накрутка в ТікТок — це спокуса, яка приваблює швидкими результатами. Я пробував, але справжньої взаємодії від таких підписників не було. Алгоритми ТікТок більше цінують органіку, тому працюю над креативними відео.
Karinna
Участник

Karinna has no influence.

Благодарности

Просмотр профиля Email
« Ответ #2 : 23 Декабрь 2024, 10:06:32 »

Я вважаю, що накрутка може допомогти на старті, щоб візуально виглядати популярнішим, але без органічного контенту це марна трата часу. Краще вкласти сили у відео, які люди самі захочуть дивитися та ділитися.
Nanta
Бывалый

Nanta has no influence.

Благодарности

Просмотр профиля Email
« Ответ #3 : 23 Декабрь 2024, 10:08:07 »

Я вважаю, що накрутка може допомогти на старті, щоб візуально виглядати популярнішим, але без органічного контенту це марна трата часу. Краще вкласти сили у відео, які люди самі захочуть дивитися та ділитися.

З TikTok я почав нещодавно, і це був просто експеримент. Але швидко зрозумів, що конкуренція там неймовірно висока, і без підтримки ніяк. Я звернувся до SMMBoost, бо чув багато позитивних відгуків про їх роботу. Накрутка тікток дала колосальний результат.
Уже через кілька днів мій акаунт виглядав як активна сторінка, і нові люди почали підписуватись самі. Алгоритми TikTok помітили активність, і мої відео почали частіше потрапляти в рекомендації. Зараз я активно веду свій акаунт, і він приносить мені не лише задоволення, а й реальний дохід від співпраці з брендами.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: