КЛК 'Владминес'
21 Ноябрь 2024, 19:25:16 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: Прглашаем всех в фотогалерею на нашем форуме

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Робота  (Прочитано 165 раз)
колибри
Бывалый

Кошачьих сил: 1
колибри has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« : 30 Октябрь 2024, 00:48:46 »

Слухай, я роздумую над пошуком нової роботи в ІТ, але не знаю, з чого почати. Чи можеш порадити, де краще шукати вакансії з хорошими умовами? Які ресурси ти використовував, коли шукав роботу?
толяк
Участник

толяк has no influence.

Благодарности

Просмотр профиля Email
« Ответ #1 : 30 Октябрь 2024, 11:29:08 »

Я б хотів порадити тобі звернути увагу на компанію Галактика. Вони мають безліч вакансій у сфері ІТ, які можуть тобі підійти. Зокрема, їхній підхід до ментального здоров'я співробітників вражає https://galaktica.io/blog/rozuminnya-mentalnoho-zdorovya/ . Компанія активно підтримує ініціативи, спрямовані на забезпечення комфортного робочого середовища. Це включає не лише гнучкий графік та можливість працювати віддалено, але й різноманітні програми для покращення психоемоційного стану. Наприклад, вони організовують регулярні вебінари, де фахівці діляться корисними порадами щодо стресостійкості та підтримки позитивного ментального стану. Це дуже важливо, адже здорова атмосфера на роботі безпосередньо впливає на продуктивність. Тож, якщо ти прагнеш знайти місце, де тебе оцінять не лише за професійні навички, але й за людські якості, обов'язково розглянь вакансії Галактики.
Kovalll
Участник

Kovalll has no influence.

Благодарности

Просмотр профиля Email
« Ответ #2 : 18 Ноябрь 2024, 14:40:03 »

Сейчас много разных направлений. Но лично я для себя нашел классную партнерскую программу http://1xbetaffiliates.net/ru/ , где проще всего зарабатывать деньги. Ведь у них лучшие условия и пожизненная комиссия до 40%.
MashaV
Участник

Кошачьих сил: 3
MashaV has no influence.

Благодарности

Просмотр профиля Email
« Ответ #3 : 20 Ноябрь 2024, 21:49:20 »

Мне тоже это интересно. Тоже хочу себя попробовать.
kiranuyer
Участник

kiranuyer has no influence.

Благодарности

Просмотр профиля Email
« Ответ #4 : Сегодня в 02:13:32 »

Мені дуже імпонує своїми умовами роботи зараз букмекерська контора ggbet ua. Я вже активно роблю ставки на спорт і зовсім недавно навіть почала заробляти на цій діяльності, що мене прямо шалено зараз радує.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: