КЛК 'Владминес'
23 Ноябрь 2024, 12:13:52 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: На сайте работает раздел Наши чемпионы! Все чемпионы и чемпионки семейства кошачьих :)

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Привіт! Думаю використовувати таргетовану рекламу в соцмережах  (Прочитано 309 раз)
kekorov154
Новичок
*

Кошачьих сил: 0
kekorov154 has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« : 21 Октябрь 2024, 15:23:46 »

Привіт! Думаю використовувати таргетовану рекламу в соцмережах для тестування нового продукту. Хтось уже робив таке? Наскільки реально збільшити продажі через цей канал? Хотілося б почути про ваш досвід, що спрацювало, а що - ні. Буду радий будь-яким відгукам!
revebi6012
Новичок
*

Кошачьих сил: 0
revebi6012 has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« Ответ #1 : 21 Октябрь 2024, 15:52:16 »

Хочу поділитися своїм досвідом у сфері реклами в соцмережах. Нещодавно натрапив на дуже корисну інформацію на сайті UAATeam, де детально описуються всі аспекти ефективного просування в соцмережах. Вони пропонують різні стратегії, включаючи таргетовану рекламу, що допомагає досягти конкретної аудиторії. Я сам користувався послугами агентства і можу підтвердити, що завдяки реклама в инстаграм вдалося значно збільшити продажі та охоплення. Вони аналізують ринок, розробляють індивідуальні кампанії та пропонують креативний підхід до контенту. Якщо ви ще не вирішили, з чого почати, рекомендую ознайомитися з їхніми послугами.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: