КЛК 'Владминес'
15 Ноябрь 2024, 07:53:24 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: Ждем всех в нашем каталоге Фелинологических организаций. Вас еще нет в нашем каталоге? Так добавьте скорее!!!

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Чи вистачає вам грошей?  (Прочитано 10 раз)
mtrack
Участник

Кошачьих сил: 3
mtrack has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« : 14 Ноябрь 2024, 21:34:11 »

Є таке питання: чи вам вистачає грошей до зарплати чи то тільки я постійно в мінусі? Начебто й заробляю нормально, але буває, що кінець місяця вже важко протягнути. Цікаво, як ви викручуєтесь у таких ситуаціях? Може, маєте якісь перевірені варіанти або лайфхаки?
TRECHER
Участник

Кошачьих сил: 4
TRECHER has no influence.

Благодарности
-Выражено: 0
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« Ответ #1 : 14 Ноябрь 2024, 21:43:35 »

Часом доходить до того, що вже рахуєш дні до зарплати! Ось що можу порадити: є такий онлайн ресурс Кредит під кредит. Там можна подивитись всі МФО https://kredyt-pid-kredyt.com.ua/vsi-mfo/ , які видають кредити без зайвих запитань, буквально за пару кліків. Я його знайшов випадково, коли треба було на непередбачені витрати – якраз щось зламалось вдома. Ще й зручно, бо все зібрано в одному місці: умови, відсотки, як швидко переказують кошти – дуже зручно порівняти. І, до речі, багато хто радить саме його, бо перевірено і без підводних каменів. Тож, якщо раптом ситуація геть критична, спробуй подивитись, може, й тобі допоможе трохи розрулити фінанси!
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: