КЛК 'Владминес'
26 Ноябрь 2024, 01:45:18 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Войти
Лучшие фелинологические организации!
Добавье свою организацию! пока бесплатно!!!
Новости: Прглашаем всех в фотогалерею на нашем форуме

Начало   Помощь Поиск Календарь Галерея  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Авто з Китаю: чи варто розглядати?  (Прочитано 23 раз)
ANTON
Местный

Кошачьих сил: 12
ANTON has no influence.

Благодарности
-Выражено: 2
-Получено: 0

Просмотр профиля Email
« : 25 Ноябрь 2024, 16:31:10 »

Останнім часом почав замислюватися про купівлю авто з Китаю. Там зараз є багато нових моделей із сучасним дизайном і хорошим оснащенням, які виглядають вигідно за ціною. Але я майже нічого не знаю про їхню надійність і якість. Як дізнатися реальний стан машини? Чи є можливість обрати комплектацію або замовити електрокар? Також цікавить, як відбувається процес доставки та розмитнення. Якщо у вас є досвід із авто з Китаю, поділіться, будь ласка. Хочу розуміти, чи це справді вигідний варіант.
Amstrong
mgHydayGD
Пользователь

Кошачьих сил: 5
Amstrong has no influence.

Благодарности
-Выражено: 1
-Получено: 0

1231765 miHyday miHyday
Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #1 : 25 Ноябрь 2024, 17:58:16 »

Нещодавно вирішив авто з Китая купити і не шкодую. Замовляв Chery Tiggo 8 Pro 2022 року. Машину привезли з усіма документами, стан – ідеальний. Головне – правильно обрати модель та заздалегідь перевірити інформацію про комплектацію. В Китаї зараз багато якісних і технологічних авто за адекватну ціну. Щодо доставки – зайняло близько двох місяців, з урахуванням розмитнення та сертифікації. Вигідно виходить замовляти нові або майже нові авто. Раджу розглянути цей варіант, якщо хочете сучасну машину за розумні гроші.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: